Sonneggstr. 29
CH-8006 Zürich
Tel.+41 44 251 36 08
info@buch-antiquariat.ch

Product details


Art.No:
101516
Author / Artist:
Title:
Der Schweizer Käse im Gastgewerbe.
Subtitles / Reproduction:
Keyword:
Gastronomie-Allgemein
Binding / Picture Size:
Kart. m. Schuber
Publisher:
Schweizer Käseunion
Place of publishing:
Bern
Year of publication:
1984
Book Details / Size:
Quer-8°, 219 S., zahlr. Abb.
Condition:
Tadell.
Description:
«Überarbeitete Auflage». Enthält die beiden Hauptteile: «Allgemeine Käsekunde» und «Service und Kochkunde»; im Anhang die «Schweizerische Lebensmittelverordnung». Mit zahlreichen Rezepten.
Price € 35.00 CHF 35.00

< back

 © 1993-2024 buch-antiquariat.ch

This website uses cookies. More Information OK!