Sonneggstr. 29
CH-8006 Zürich
Tel.+41 44 251 36 08
info@buch-antiquariat.ch

Product details


Art.No:
88607
Author / Artist:
Halm, Anna
Title:
Neues bewährtes Kochbuch für die einfache und feinere Küche
Subtitles / Reproduction:
Bewährte Anweisung zur schmackhaften Bereitung der verschiedenartigsten Speisen, Backwerke, Getränke usw.
Keyword:
Gastronomie-Kochbücher
Binding / Picture Size:
Kart. m. Deckelill.
Publisher:
Ensslin & Laiblin
Place of publishing:
Reutlingen
Year of publication:
[1920]
Book Details / Size:
8°, 284 S.
Condition:
Deckel min. fleckig, sonst tadell.
Description:
Zweite Stereotyp-Auflage.
Out of stock! Contact us to find this book / article for you. Contact

< back

 © 1993-2024 buch-antiquariat.ch

This website uses cookies. More Information OK!