Sonneggstr. 29
CH-8006 Zürich
Tel.+41 44 251 36 08
info@buch-antiquariat.ch

Product details


Art.No:
83093
Author / Artist:
Kling, Alfred
Title:
Die moderne Küche
Subtitles / Reproduction:
Wie koche ich gut und billig
Keyword:
Gastronomie-Kochbücher
Binding / Picture Size:
OLwd. m. Goldpräg.
Publisher:
Libris
Place of publishing:
Fribourg
Year of publication:
[1938]
Book Details / Size:
Gr.8°, 770 S., zahlr. farb. Abb. a. 136 Taf.
Condition:
Rücken u. Kanten berieben, Vorderdeckel etw. fleckig, Papier gebräunt.
Description:
EA. «Mehr als 2000 Koch- und Getränkerezepte».
Out of stock! Contact us to find this book / article for you. Contact

< back

 © 1993-2024 buch-antiquariat.ch

This website uses cookies. More Information OK!