Sonneggstr. 29
CH-8006 Zürich
Tel.+41 44 251 36 08
info@buch-antiquariat.ch

Product details


Art.No:
80746
Author / Artist:
Pauli, Ernst; Eugen Pauli - Philip Pauli [Hg.]
Title:
Rezeptbuch der Küche
Subtitles / Reproduction:
Für Theorie und Praxis der modernen Koch- und Küchentechnik
Keyword:
Gastronomie-Kochbücher
Binding / Picture Size:
Kart.
Publisher:
Pauli Fachbuchverlag
Place of publishing:
o. O.
Year of publication:
2005
Book Details / Size:
4°, 924 S., 1 CD-ROM
Condition:
Rücken min kratzspurig, sonst tadellos.
Description:
3. Auflage (dieser Ausgabe des Standardwerks). Mit 1250 Rezepten klassischer und moderner Gerichte.
Out of stock! Contact us to find this book / article for you. Contact

< back

 © 1993-2024 buch-antiquariat.ch

This website uses cookies. More Information OK!