Sonneggstr. 29
CH-8006 Zürich
Tel.+41 44 251 36 08
info@buch-antiquariat.ch

Product details


Art.No:
71910
Author / Artist:
Freson, Robert (Photogr.) - Jacqueline Saulnier (Rezepte)
Title:
Die Kultur der französischen Küche
Subtitles / Reproduction:
Ein Begleiter durch 14 kulinarische Provinzen
Keyword:
Gastronomie-Kochbücher
Binding / Picture Size:
OLwd. m. OU
Publisher:
DuMont
Place of publishing:
Köln
Year of publication:
1984
Book Details / Size:
4°, 286 S., zahlr. farb. oft ganzseit. Abb.
Condition:
OU min. gebrauchsspurig.
Description:
Dt. EA. «100 Rezepte» und «informative Plaudereien».
Out of stock! Contact us to find this book / article for you. Contact

< back

 © 1993-2024 buch-antiquariat.ch

This website uses cookies. More Information OK!