Sonneggstr. 29
CH-8006 Zürich
Tel.+41 44 251 36 08
info@buch-antiquariat.ch

Product details


Art.No:
63467
Author / Artist:
Benthlin, Friedrich (Hg.)
Title:
Der Fleischermeister
Subtitles / Reproduction:
Ein Handbuch des Fleischermeisters und zugleich ein Lehrbuch zur Vorbereitung auf die Meisterprüfung
Keyword:
Gastronomie-Kochbücher
Binding / Picture Size:
OHLwd.
Publisher:
Holzmann
Place of publishing:
Berlin
Year of publication:
1938
Book Details / Size:
8°, 816 S., zahlr. s/w Abb.
Condition:
Kapitale gestaucht, berieben, S. 376f. etw. fleckig, sonst gutes Exemplar.
Description:
2. Auflage. Inhalt: Betriebsaufbau; Einkauf; Produktion; Verkauf; Der Fleischermeister als Gefolgschaftsführer; Der Meister in der politischen u. wirtschaftlichen Gemeinschaft etc.
Out of stock! Contact us to find this book / article for you. Contact

< back

 © 1993-2024 buch-antiquariat.ch

This website uses cookies. More Information OK!