Sonneggstr. 29
CH-8006 Zürich
Tel.+41 44 251 36 08
info@buch-antiquariat.ch

Product details


Art.No:
57983
Author / Artist:
Chatin, Adolphe
Title:
La truffe
Subtitles / Reproduction:
Botanique de la truffe et des plantes truffières, sol, climat, pays producteurs, composition chimique, culture, récolte, commerce, fraudes, qualités alimentaires, conserves, préparations culinaires
Keyword:
Gastronomie-Kochbücher
Binding / Picture Size:
Kart. m. OU.
Publisher:
Editions Slatkine
Place of publishing:
Genève
Year of publication:
1984
Book Details / Size:
8°, 330 S., 15 Farbtafeln (compl.).
Condition:
OU etw. gebrauchsspurig, sonst gutes Exemplar.
Description:
Text frz. Réimpression de l’edition de Paris, 1892. Mit Register.
Out of stock! Contact us to find this book / article for you. Contact

< back

 © 1993-2024 buch-antiquariat.ch

This website uses cookies. More Information OK!