Sonneggstr. 29
CH-8006 Zürich
Tel.+41 44 251 36 08
info@buch-antiquariat.ch

Product details


Art.No:
52435
Author / Artist:
Pellaprat, Henri-Paul - Jacques, Kramer (Hg.)
Title:
Die französische Kochkunst
Subtitles / Reproduction:
Keyword:
Gastronomie-Kochbücher
Binding / Picture Size:
OLwd., goldgepr.
Publisher:
Vaterländischer Verlag
Place of publishing:
Murten
Year of publication:
1952
Book Details / Size:
4°, 748 S., 491 farb., 123 s/w Abb.
Condition:
Min. gebrauchsspurig, sonst tadell.
Description:
3500 Rezepte und praktische Winke. U. Mitarbeit v. Pierre Mengelatte, Louis-René Viaux, Ernst Maron, Albert Weiss u.a. M. einem Vorwort von Albert Weiss.
Out of stock! Contact us to find this book / article for you. Contact

< back

 © 1993-2024 buch-antiquariat.ch

This website uses cookies. More Information OK!