Sonneggstr. 29
CH-8006 Zürich
Tel.+41 44 251 36 08
info@buch-antiquariat.ch

Product details


Art.No:
35844
Author / Artist:
Escoffier, Auguste
Title:
Kochkunstführer
Subtitles / Reproduction:
Hand- und Nachschlagebuch der klassischen französischen Küche und der feinen internationalen Küche
Keyword:
Gastronomie-Kochbücher
Binding / Picture Size:
Kart. m. Goldpräg.
Publisher:
Pfanneberg
Place of publishing:
Giessen
Year of publication:
1988
Book Details / Size:
4°, Frontispiz, XX, 726 S.
Condition:
fuss etw. berieben, Papier min. gebräunt, innen sonst tadellos.
Description:
14. Aufl. Autorisierte Übersetzung der 5. frz. Auflage, völlig neu bearbeitet und übersetzt von W. Bickel.
Out of stock! Contact us to find this book / article for you. Contact

< back

 © 1993-2024 buch-antiquariat.ch

This website uses cookies. More Information OK!