Sonneggstr. 29
CH-8006 Zürich
Tel.+41 44 251 36 08
info@buch-antiquariat.ch
home
books in stock
terms of sale / gdpr
checkout
contact
login
0
Englisch
Deutsch
English
Deutsch
search
store & opening hours
books in stock
catalogue
new arrivals
sold books
anthroposophy
architecture
architecture history
civil engineering
construction / engineering
gardening
general
heritage preservation
interior architecture design
landscape architecture
monographs
timber construction
urban development
art
art and crafts
bauhaus
bibliophile books
book sciences / typography
children's and adolescents' books
collecting
cultural history
dance of death
dance theatre film jazz pop
economy
erotica
exil-literature - europa-, oprecht-verlag
gastronomy
helvetica
history
history of literature
illustrated books
judaica
judiciaries
literature in first editions etc.
manuscripts/facsimile
medicine
militaria
miscellaneous
moreau clement / majakowski wladimir
natural science
new arrivals
occulta masonica
old prints
painting, graphic art
philosophy
photography
posters
psychology / educational theory
religion
sculptures
signed books
social movement
sports
technics
the classics
travel / alpinism
links
edition peter petrej
events
newsletter
acquisition
impressum
Product details
Art.No:
34890
Author / Artist:
Heuss, Theodor
Title:
Was ist Qualität?
Subtitles / Reproduction:
Zur Geschichte und zur Aufgabe des Deutschen Werkbundes
Keyword:
Signierte Bücher
Binding / Picture Size:
Kart.
Publisher:
Hermann Leins
Place of publishing:
Tübingen
Year of publication:
1951
Book Details / Size:
8°, 79 S.
Condition:
Tadellos.
Description:
EA. (= Brunnen-Bücherei). Vom Autor 1957 auf Titelbl. signiert, beiligend ein Brief des Bundespräsidialamts reagierend auf den Signaturwunsch. Die erweiterte Fassung der Rede im Werkbund.
Out of stock! Contact us to find this book / article for you.
Contact
< back
shopping cart
(empty)
books
La nouvelle Eve présente: Les filles d’eve. [Programmheft]
Bernd Grundmann, Peter Haerle, Wirz Claudius:
Gipfeltreffen. Eine kulinarische Schweizreise: Eine kulinarische Schweizer Reise
Pauli, Eugen
Lehrbuch der Küche
Fagner, Annabelle und Tilmann Schempp
Klassische Geflügelküche.
Rochat, Philippe
La Cuisine sublime : 200 Rezepte vom Meisterkoch.
links
altebuecher.ch
old-books.biz
buch-antiquariat.ch
bücherantiquariat.ch
antiquarpetrej.ch
petrej.ch
© 1993-2025 buch-antiquariat.ch
This website uses cookies.
More Information
OK!